individuel lektion / private session

Functional Integration

Hver lektion er unik

og designet til at møde dine særlige behov og måder at bevæge dig på. Fuldt påklædt, som regel ligger eller sidder du på en lav briks. Mine berørende hænder støtter, opmuntrer og guider dig til en ny og mere nuanceret brug af dig selv. Jeg manipulerer ikke, men kommunikerer - mest uden ord. Det sikrer en oplevelse af tryghed og velvære, som er de rette betingelser for at lære gennem berøring og bevægelse. Med den sanseinformation, lærer du at mærke, hvad det er, du vanemæssigt gør, som forårsager eller bidrager til dine smerter eller hindrer dig i at gøre det du vil. Din voksende bevidsthed og følelse af lettelse og frihed til slut i timen giver dig nu flere muligheder for at fungere ubesværet og fleksibelt i dagligdagen.

"Efter hver enetime har mine elever en ny følelse af velbefindende, de føler sig større, lettere og trækker vejret friere... og de fleste siger, de føler sig afspændt. Smerten er altid lindret, ofte forsvundet. For det meste forsvinder også den ene eller anden fold eller lille rynke i ansigtet. Øjnene bliver lysere og større. Stemmen bliver dybere og får mere resonans. Eleven bliver ungdommelig igen." Moshé Feldenkrais

En tid til en privat session / Functional Integration (FI) kan fås til alle ugens dage - efter aftale. Timen varer 45 - 75 min.
Pris og vilkår
OBS: Sommerferie 25. juli - 23. august 2019

Bestil en tid på mail info@feldenkraismetoden.dk
telefon/mobil 23 46 88 50

Adresse: Feldenkrais - Nana Gravesen
Sankt Annæ Gade 22, 1. sal
1416 København K
4 minutter fra Christianshavns metro, bus 2A, 350S m. fl.

Vi begynder, der hvor du er . . .

 
 

 
 

Baggrundsbillede med ben af feldenkrais udøvere

Feldenkraismetoden er en læringsvej, opkaldt efter fysikeren og judomesteren Moshé Feldenkrais. Han fandt forbavsende sammenhæng mellem kropsbevægelse og måden, vi tænker, føler og sanser på. Inspireret af små børns enestående evne til at lære, opdagede Feldenkrais et udviklingspotentiale, der kan udnyttes i alle aldre.
Læs mere...