Feldenkrais Retreats
på Samsø 2021

Forårs retreat 12.-16. maj
Sommer retreat 11.-15. august


Et nærende 5-dages retreat midt i Samsø's enestående natur. Lad dig selv bade i naturens frodighed, bæredygtig bevægelse og i Inspiratoriets overdådige skovhave og maden lavet af vitale, friske råvarer fra Samsø. Vi tager imod forud-tilmeldinger fra nu af.

Bevæg dig ud over dit selvbillede
Dansen mellem min og vores verdener

I løbet af livet opbygger vi hvert vores unikke selvbillede. Følelser, tanker og adfærd beror på de forbindelser og mønstre som kortlægges i hjernen fra starten af vores liv. Det er sådan vi kender os selv.
Når vi får smerter eller føler begrænsninger, har de ofte rod i de vanemæssige måder vi føler os selv og handler på.

Feldenkrais tilbyder en læring, som bevæger dig ud over dine vaner til uanede nye muligheder for dig selv. Gennem forskellige bevægelseslektioner udforsker du, hvordan du med mere bevidsthed frit kan vælge at udvide, styrke og forbedre dit selvbillede.
I bevægelsesudforskningen, lærer du mere og mere at stole på det du sanser og føler og at genkende dit fuldere potentiale.

Efter en lang, urolig tid med meget lidt ægte kontakt med hinanden, glæder det os at invitere til hele to Feldenkrais Retreats på Samsø i år. Sammen og hver for sig vil vi bevæge os ind i en helende og livsbekræftende proces, der fører os mere hjem til os selv hver især.

Intensiv læring over fem dage har gerne en dyb og fornyende effekt, hvor du oplever færre smerter og spændinger, bedre balance og åndedræt, mere bevidsthed, øget vitalitet og fleksibilitet. Deltager du i begge retreats, forår og sommer, bliver den egentlige gevinst nok klarere med positive nye drejninger i dit liv.

FORÅR
Onsdag 12 maj kl 17 - Søndag 16. maj kl 14


SOMMER
Onsdag 11 aug kl 17 - Søndag 15 aug kl 14


Susan Klaus og jeg organiserer de to retreats.
I løbet af de fem dage underviser jeg Feldenkrais bevægelseslektionerne.
Hver eftermiddag er fri til at integrere formiddagens læring i de skønne omgivelser.
Efter aftenens feldenkrais lektion kan du frit deltage i en guidet meditation med Susan.
Den egentlige tidsplan for retreatet, bliver tilsendt efter tilmelding.

Sted Kursus og retreat-center Inspiratoriet byder på logi på enkelt- eller dobbeltværelser. Se mere på inspiratoriet.org. Max 18 deltagere.

Prisen er 5.500 kr. For EARLY BIRD prisen på 5.200 kr. er tilmeldingsfristen 12. marts / 12. Juni. Overnatningen på dobbeltværelse og 3 overvejende øko-/vegetariske måltider er inkluderet i prisen. For enkeltværelse betaler du 500 kr. ekstra.

Tilmelding: med navn, adresse og mobilnr. til info@feldenkraismetoden.dk
Tilmeldingen gælder ved betaling af mindst halvdelen af prisen

på bankkonto 4880 - 795 2114 608.

Restbeløb skal være indbetalt senest 4 uger inden retreat start.


kærlig hilsen
Nana Gravesen
Susan Klaus, feldenkrais, Heartfullness Meditation

tilmeldingsbetingelser

tilbage til "kurser"  
 

 
 

Baggrundsbillede med ben af feldenkrais udøvere

Feldenkraismetoden er en læringsvej, opkaldt efter fysikeren og judomesteren Moshé Feldenkrais. Han fandt forbavsende sammenhæng mellem kropsbevægelse og måden, vi tænker, føler og sanser på. Inspireret af små børns enestående evne til at lære, opdagede Feldenkrais et udviklingspotentiale, der kan udnyttes i alle aldre.
Læs mere...

Connect with how you feel,
Be present and breathe.
Enjoy being alive.
It's as simple as that

Moshe Feldenkrais